Algemeen

Shopify Plus: de ultieme e-commerce-oplossing voor grote bedrijven

Shopify Plus is een geavanceerde versie van de populaire e-commerce-oplossing Shopify. Deze versie is speciaal ontwikkeld voor grotere bedrijven die op zoek zijn naar een schaalbare en aanpasbare oplossing voor hun online winkels. Met Shopify Plus kunnen bedrijven hun e-commerceactiviteiten uitbreiden en optimaliseren om te voldoen aan de specifieke behoeften van hun klanten.

Functies en voordelen

Shopify Plus biedt een scala aan functies en voordelen die grotere bedrijven nodig hebben om hun e-commerceactiviteiten te beheren en te schalen. Enkele van de belangrijkste functies van Shopify Plus zijn:

  • Toegewijde accountmanager: Bedrijven die gebruikmaken van Shopify Plus hebben toegang tot een toegewijde accountmanager die hen helpt bij het beheren van hun online winkel. Dit betekent dat bedrijven een aanspreekpunt hebben voor eventuele problemen of vragen die ze hebben.

  • Geavanceerde beveiliging: Shopify Plus biedt geavanceerde beveiligingsfuncties die zijn ontworpen om de gegevens en persoonlijke informatie van klanten te beschermen. Dit omvat functies zoals SSL-certificaten, PCI-naleving en fraudepreventie.

  • Aanpasbare checkout: Met Shopify Plus kunnen bedrijven hun checkout aanpassen om deze beter af te stemmen op de behoeften van hun klanten. Dit betekent dat bedrijven bijvoorbeeld extra velden kunnen toevoegen voor specifieke informatie die nodig is voor de verzending of betaling.

  • Schaalbaarheid: Shopify Plus is ontworpen om te schalen en kan worden aangepast aan de groeiende behoeften van een bedrijf. Dit betekent dat bedrijven hun online winkel kunnen uitbreiden en aanpassen naarmate hun klantenbestand groeit.

  • Integraties: Shopify Plus biedt integraties met verschillende populaire apps en tools, waaronder ERP- en CRM-systemen. Dit maakt het gemakkelijker voor bedrijven om hun e-commerceactiviteiten te integreren met hun bestaande bedrijfsprocessen.

  • Betrouwbare ondersteuning: Shopify Plus biedt 24/7 ondersteuning via telefoon, e-mail en livechat. Dit betekent dat bedrijven altijd hulp kunnen krijgen wanneer ze dat nodig hebben. Hier kan je bedrijf onwijs veel baat bij hebben. Hoe sneller de problemen opgelost zijn, hoe sneller mensen weer aan het werk kunnen.

Kosten

Shopify Plus is duurder dan de standaardversie van Shopify, maar biedt wel meer functies en mogelijkheden. De kosten van Shopify Plus variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van een bedrijf en het aantal transacties dat ze verwerken. De prijzen beginnen bij $ 2.000 per maand en kunnen oplopen tot $ 40.000 per maand voor grote bedrijven.

Shopify Plus is de perfecte e-commerce-oplossing voor grotere bedrijven die op zoek zijn naar een schaalbare en aanpasbare oplossing voor hun online winkels. Met een breed scala aan functies en voordelen, inclusief een toegewijde accountmanager, geavanceerde beveiliging en schaalbaarheid, biedt Shopify

 

Geef een reactie