Algemeen

Witte rolgordijnen kopen voor in je woning

Als je op zoek bent naar nieuwe rolgordijnen dan zijn witte rolgordijnen wellicht een goede optie. Wit past namelijk overal bij. Er zijn meerdere kleuren wit. Zo zijn er bijvoorbeeld rolgordijnen in gebroken wit, maar ook in krijtwit, crème wit, ivoorwit; noem het maar op. Je kunt er alle kanten mee op.

Wit is wel ook een kleur waar je al het vuil op ziet, dus daar moet je rekening mee houden. Maar wit is ook een tijdloze kleur en daarbij zorgen witte rolgordijnen voor rust en ruimte in het interieur. Een ander voordeel van witte rolgordijnen is dat de kleur wit de warmte weerkaatst, waardoor het niet snel warm wordt in een ruimte waar witte rolgordijnen hangen. Dat is met zwart bijvoorbeeld wel anders, wat juist de warmte van de zon aantrekt. Wil je witte rolgordijnen op maat bestellen?

Witte rolgordijnen op maat bestellen

Witte rolgordijnen kun je vaak online bestellen. Je hebt dan de keuze uit standaardmaten. Als de juiste maat er niet bij zit, is het ook mogelijk om de rolgordijnen op maat te laten maken. Hierdoor zullen de rolgordijnen perfect aansluiten bij je raam. Het maakt niet uit hoe hoog of breed de rolgordijnen moeten zijn, alles is vaak mogelijk als je ze op maat laat maken. Ook dit kan vaak gemakkelijk online. Je vult alleen even de afmetingen en de gewenste kleur in en vervolgens worden de rolgordijnen op maat voor je gemaakt. Ben je niet op zoek naar rolgordijnen, maar naar verduisterende gordijnen op maat? Lees dan verder.

Verduisterende gordijnen op maat

Verduisterende gordijnen op maat worden vaak gebruikt in de slaapkamer. Dit is ook niet zo gek, want ze zorgen voor de nodige verduistering. Er schijnt namelijk geen licht doorheen in de nacht dus ze zullen zorgen voor een goede nachtrust. Webshops en winkels hebben vaak een ruim assortiment aan verduisterende gordijnen op maat.

Naast dat het voor de nodige verduistering zorgt, houden ze ook de warmte buiten. Zeker tijdens warme zomerdagen is dit belangrijk. Tijdens de zomerdagen blijft het natuurlijk lang licht, maar met verduisterende gordijnen op maat zal je hier niks van merken. Bestel de maat die je nodig hebt en geniet van een donkere slaapkamer. Weet je niet goed welke kleur je wilt bestellen? Dan is het vaak mogelijk om gratis advies aan huis aan te vragen of een kleurenstaal opgestuurd te krijgen. Op deze manier kun je meerdere kleuren bekijken en bepalen welke kleur het beste past in de slaapkamer!

Geef een reactie