Algemeen

De beste verpakkingen voor een bakkerij 

Als je binnenkort een bakkerij gaat openen dan is het de bedoeling dat klanten hun lekkernijen en broden ook mee kunnen nemen naar huis. Het is erg belangrijk dat voornamelijk de lekkernijen zoals donuts, cupcakes en heerlijke broodjes in de juiste staat aankomen bij de klant zijn of haar huis. Dit kan je dus eigenlijk alleen doen door de juiste verpakkingen in huis te hebben. Hier kan je meer informatie vinden over de beste verpakkingen voor een bakkerij. Zo voorkom je dat een klant verliest omdat het product er niet meer goed uitziet. Daarnaast maak je een betere beurt bij je klanten!

 

Cake en taarten doosjes 

Cake en taarten zijn zeer gevoelig en kunnen snel kapot gaan tijdens het transporteren. Ook is het ongemakkelijk voor een klant om een cake of een taart los in de hand te houden. Om te voorkomen dat de prachtige, maar ook lekkere taarten en cakejes kapot gaan tijdens het vervoeren, is het zeer handig om speciale doosjes hiervoor aan te schaffen. Deze doosjes kan je vaak op maat laten maken aangezien elke taart en cake verschillend is van formaat. Echter bestaan er ook standaard cake en taarten doosjes en dit is dus zeer handig als de gebakken cakejes en taarten van de juiste formaat zijn. Het is echter wel belangrijk dat je alleen cupcake doosjes van plastic of hard karton aanschaft. Cupcakes zijn namelijk zeer gevoelig en kunnen niet in een papieren doos veilig vervoerd worden. 

 

Draagtasjes voor jou

Het kan wel eens voorkomen dat een klant een aantal broden en lekkernijen bij je bakkerij aanschaft. In dit geval kan je helaas niet alle producten in een prachtig doosje doen en moet je met een andere oplossing komen. Het is daarom handig om draagtasjes aan te schaffen waar voldoende ruimte in is voor een aantal broden en nog extra lekkernijen. Het is zeer belangrijk dat je er niet voor kiest om plastic draagtasjes aan te schaffen aangezien dit niet goed is voor het milieu en klanten je bakkerij daarop kunnen afkeuren. Je kan dan het beste kiezen voor een papieren maar ook goed recyclebare oplossing.   

 

Verpakkingen juist aanschaffen 

Het is erg belangrijk dat wanneer jij draagtasjes of een soort verpakking wilt aanschaffen voor je bakkerij, dat je altijd ervoor kiest om tasjes en verpakkingen van de hoogste kwaliteit aan te schaffen. Daarom kan je het beste alleen tasjes en verpakkingen bij de groothandel aanschaffen. Zij verkopen namelijk alleen tasjes en verpakkingen van de beste en hoogste kwaliteit. 

Geef een reactie