Algemeen

Een slim huis en op een zuinige manier verwarmen

Energie wordt steeds duurder door de stijgende gasprijzen en daarom is het belangrijk dat u op zoveel mogelijke manieren weet te besparen. Toch moeten onze huizen goed verwarmt worden want u wilt natuurlijk niet in de kou zitten. U kunt uw woning op verschillende manieren slim maken en ook slim verwarmen waardoor u bespaart op uw energierekening. 

Slimme verwarming

Elke woning moet verwarmd kunnen worden en dat doen we natuurlijk met een verwarming. Zonder een vorm van verwarming zouden wij het erg koud hebben in huis. Het verwarmen van een huis kost echter veel elektriciteit of gas en u merkt dat direct aan uw energierekening als het wat kouder is. Gelukkig bestaan er ook slimme verwarmingen. Slimme verwarming zoals infrarood panelen verwarmt uw woning aan de hand van een ander en nieuw techniek. Daardoor wordt er meer elektriciteit bespaart en daar bespaart u dan natuurlijk weer geld op. Ook kan een slimme verwarming op afstand bediend worden of ingesteld worden dat als een bepaalde graad is behaald dat de verwarming weer uit gaat. Ook hierdoor kunt u enorm veel kosten besparen. 

Slimme verlichting

Als u kinderen in huis hebt dan zal het vaak voorkomen dat zij lichten laten branden. Dit kost natuurlijk elektriciteit en u verbrand geld voor niks want niemand heeft het licht nodig. Om dit te voorkomen kunt u het beste slimme verlichtingen aanschaffen. Slimme verlichting is zuiniger dan normale led of hps lampen. Ook kunt u de lampen instellen zodat ze in de nacht automatisch uit gaan en vroeg in de ochtend weer aan gaan. Je kan de meeste slimme verlichtingen bedienen met uw telefoon en ook andere kleuren verlichting instellen. Als u een gezellige sfeer wilt hebben met een paars licht, dan is dat zeker mogelijk. Als u kiest voor slimme verlichting, dan is het handig als u daar bewegingssensoren bij aanschaft. Als er beweging gedetecteerd wordt gaat het licht aan en wanneer er geen beweging meer gedetecteerd wordt dan gaat de verlichting weer uit. 

Slimme apparaten kopen

Het is mogelijk om uw hele woning  slim te maken met verschillende apparaten en methodes. Hierdoor kunt u door allerlei slimme mogelijkheden aardig wat geld besparen op jaarbasis. Slimme apparaten kunt u het best aanschaffen via het internet. Veel winkels verkopen namelijk geen slimme apparaten. Webwinkels hebben namelijk een uitgebreide collectie aan energiezuinige bijverwarming maar ook aan heel veel slimme apparaten. Hopelijk heb je iets aan deze tips over infrarood verwarming

Geef een reactie